Search This Blog

Saturday 1 February 2014

Horoscopul Lunii Mai 2010 Zodia Gemenilor

Horoscopul Lunii Mai 2010 Zodia Gemenilor
Luna mai nu aduce aspecte majore pentru Gemeni, dar ii indreapta catre o panta ascendenta a vietii, presarata cu rabufniri imprevizibile ale personalitatii, cu riscul de a iesi well-defined din tiparele cotidianului, dar si cu posibilitatea revelarii unor noi planuri sau corespondente ale realitatii.

Aspectele astrale din lunile anterioare continua sa isi faca simtite efectele.Astfel, evolutia retrograda a lui Saturn (incheiata pe 30 mai) in a V-a ta casa iti impune o limitare a tendintei creatoare si te indeamna, in continuare, sa iti treci in revista si sa iti revizuiesti obiectivele si potentialul secret.Usor contradictoriu, Jupiter in cea de-a X-a ta casa iti canalizeaza energiile catre perseverenta si recunoastere profesionala, dar si catre o mai mount recunoastere publica ; ai sansa de a fi inconjurat de o atmosfera onesta si binevoitoare. iar indrazneala de a iesi in lumina reflectoarelor iti poate aduce mari avantaje.

Pe 11 mai, confuzia sau starea de asteptare vaga a unor schimbari va lua sfarsit odata cu trecerea lui Mercur in Taur din aspectul retrograd in cel tour guide si vei reincepe sa primesti indicii clare din realitate asupra destinului tau ; in curand, vei avea din nou ocazia de a te approve of auzit si recunoscut.

Ziua de 13 mai prilejuieste o Luna noua in Taur, provocandu-ti o break open de usoara letargie sau nevoia de retragere temporara din mijlocul tumultului lumii, necesara reincarcarii "bateriilor" spirituale sau psihice.

Odata cu 19 mai, intrarea iubitoarei Venus in Rac are capacitatea de a te approve of sa iti vezi intr-o noua lumina resursele interioare si exterioare pe suspicion le ai la dispozitie, dandu-ti impulsul de a-ti reactualiza prioritatile.A sti ce iti doresti cu adevarat si cu cine vrei sa ai de a approve of reprezinta orientari hotaratoare pentru a te avanta in actiune, a evolua si a te simti insufletit de incredere in sine.

20 mai da startul tranzitului Soarelui in prima ta casa, o casa suspicion guverneaza eul, imaginea proprie, potentialul tau sau drumul catre indeplinirea telurilor check in in viata.Acest eveniment astral iti poate darui o senzatie de renastere, iti poate stimula increderea in spine, constiinta de sine dar si succesul in societate.

Vibratiile profunde si enigmatice ale lui Neptun retrograd in a IX-a ta casa incep sa fie percepute din 31 mai, dar isi vor approve of resimtite din plin intensitatea abia din luna iunie.In mod asemanator, abia intrezarite in aceasta luna, alte doua evenimente astrale majore vor approve of obiectul interpretarii mele incepand cu luna iunie : tranzitul lui Uranus in a XI-a ta casa ( odata cu 27 mai) si cel al lui Saturn in a IV-a casa a Gemenilor (incepand cu 30 mai).

Horoscopul dragostei Gemenilor in mai 2010


Este cea din urma luna in suspicion Saturn retrograd isi approve of simtita prezenta in casa dragostei check in, asa ca nesiguranta fata de felul si motivele in suspicion atragi iubirea asupra ta nu te vor mai apasa multa vreme.Pe de alta parte, in unele cazuri, tranzitul prelungit al lui Jupiter in a zecea ta casa poate anunta perspectivele unei casatorii.

Sextilul lui Venus cu Marte din ziua de 7 mai are potentialul de a te indrepta catre noi abordari romantice, dezvaluindu-ti atractivitatea ori placerea sexuala sau oferindu-ti solutii pentru rearmonizarea unei relatii de cuplu ; impulsurile afective se pot impleti benefic cu preocuparile sociale.Poti simti, de asemeni, dorinta de a-ti oferi un cadou sau de a darui unul persoanei pe suspicion o iubesti.

Mercur redevine tour guide in a XII-a ta casa, odata cu ziua de 11 mai, asa ca vei avea treptat sansa de a-ti reface potentialul de comunicare cu cel iubit sau dorit.

Luna noua din 13 mai in cea de-a XII-a casa a Gemenilor te tenteaza sa iti gasesti linistea si impacarea prin stimularea unei empatii in legatura cu fiinta iubita ; pe de alta parte, setea de armonie interioara se poate rasfrange in cautarea acerba a unui suflet pereche.

Pe 17 mai, cuadratul dintre Venus si Jupiter, te poate indemna sa te lasi prada unei usurinte in abordarea dragostei ori sexualitatii, dar iti poate infuza si sentimentul ca nu esti inteles sau apreciat de catre un mai vechi partener de cuplu.Pe particulars de 18 mai, un alt cuadart, cel dintre Venus si Mercur, iti provoaca hipersensibilitate sau o atitudine morocanoasa suspicion te poate make inroads catre dificultati de comunicare cu persoana iubita.

Nici urmatoarea zi, 18 mai, nu este lipsita de influente disparaging : cuadratul lui Venus cu Uranus iti poate stimula impulsul de a rupe regulile dintr-o relatie amoroasa sau sexuala.O astfel de conjunctura astrala iti provoaca capricii contradictorii si pofta de cearta, indiferent de felul in suspicion te trateaza partenerul sau tovarasul tau de viata.Oricum, este de recomandat sa iti regasesti echilibrul dintre nevoia ta de libertate si dorinta de a fi iubit.

Patrunderea planetei Venus in a doua ta casa (19 mai) te poate provoca sa iti reevaluezi o relatie de dragoste, dar si sa te lansezi in planuri pe termen lung in ceea ce priveste o legatura de cuplu promitatoare sau stabila.

Dupa 20 mai Soarele straluceste in casa vietii personale si aspectului tau exterior; o atractivitate luminoasa ii va atrage pe cei din jur catre spine, iar cararile vietii check in vor putea capata transparenta benefica a sinceritatii si autenticei intimitati.

Horoscopul carierei si banilor Gemenilor in mai 2010


Desi, pana catre sfarsitul lunii vei putea fi inca cuprins de framantarile legate de evaluarea capacitatilor si carierei check in profesionale, continuarea parcursului lui Jupiter in casa carierei check in indica succese in organize profesional, o perioada productiva, o avansare in cariera, o noua (profitabila) slujba, obtinerea unei diplome ori a unui inalt calificativ intr-o institutie de invatamant sau o realizare in organize financiar.

7 mai, sub semnul sextilului planetei Venus cu Marte, reprezinta o zi favorabila pentru inceperea unui proaspat proiect, intalnirea cu noi sau influenti oameni.

Cuadratul lui Venus cu Jupiter, din 17 mai, te poarta la suprafata lucrurilor nu numai din perspectiva amoroasa ci si financiara.Te poti simti tentat sa apreciezi shallow niste chestiuni financiare, asa ca, pentru a evita gauri de proportii in bugetul anarchic, ar fi de dorit sa actionezi cu cat mai mount prudenta si sa nu te angajezi in decizii ferme din punct de vedere financiar.

Pe 18 mai, cuadratul lui Venus cu Mercur poate impieta asupra comunicarii sociale sau profesionale ; lipsa de disciplina mentala se poate materializa prin neatentie sau o atitudine distrata, aparand pericolul unor gafe la serviciu sau a unor abordari lipsite de delicacy a colaboratorilor sau colegilor.

Dupa 19 mai, tranzitul planetei dragostei in casa resurselor Gemenilor, iti prilejuieste castigarea usoara a unor bani, dar aceasta nu este o tendinta pe termen lung ; o clarificare cat mai lucida a posibilitatilor si obiectivelor materiale are darul de a-ti asigura o marita stabilitate financiara.

Odata cu 20 mai, influenta Soarelui in intaia ta casa, iti poate conferi abilitatea de a distinge noi posibilitati profesionale sau de a aborda chestiuni mai vechi intr-o maniera inovatoare.

Horoscopul sanatatii Gemenilor in mai 2010


O break open generala de sanatate relativ buna, strabatuta de perioade de stres si expansiune a energiei fizice si spirituale.In cea de-a doua parte a a lunii vei fi supus unor tentatii alimentare suspicion ar trebui sa iti readuca in minte riscurile obezitatii sau a unei diete bogate neechilibrat de exercitiul fizic.

Chiar daca Mercur isi schimba aspectul retrograd in a XII-a ta casa, odata cu 11 mai, exista de-a lungul intregii luni mai tendinta unei suprasensibilizari emotionale ori nervoase si, in consecinta, riscul unor depresii.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna mai in functie de ziua de nastere in Horoscop lunar mai 2010 - Toate zodiile

Copyright (c) diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Zodia gemenilor.Caracteristici, compatibilitate, numere si zile norocoase

Horoscopul anului 2010 - Zodia gemenilor


Zodia Gemenilor si Dragostea

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile http://www.diane.ro/rss.xml http://www.diane.ro/feeds/posts/default?alt=rss
http://www.diane.ro/atom.xml
http:/diane.ro/feeds/posts/default?orderby=updated